T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Satıkadın Ortaokulu

Satıkadın Ortaokulu

Telefon
03123384090
Belgegeçer
03123396467
WEB
https://satikadino.meb.k12.tr
Adres
Yıldıztepe Mah. 790/1 Sok. No 5/A Altındağ/ANKARA
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzu 7. bölgenin birincisi yapmak. Gelişmiş ülkelerin okullarında olduğu gibi, okulumuzun sahip olduğu teknolojiden öğrencilerimizin en iyi şekilde yararlanılmasını sağlamak. Bilgiyi paylaşmak. Öğrencilerimizin en iyi okulları kazanmasını sağlamak. Okulumuzun fiziki yapısının daha iyi olmasını sağlamak. En çağdaş kurumlarla eğitim-öğretim yapmak. Veli-okul, Veli-öğretmen ilişkilerini en üst düzeyde tutmak. Öğrencilerimizin, dersleriyle birlikte her türlü sosyal aktivite ile de ilgilenmesini sağlamak. Okulumuz çevresinin sosyo-ekonomik yapısı gözardı edilmeden, veli ve öğrencilerle iletişim kurulmasını sağlamak. Okul idaresi ile öğretmenler arasındaki pozitif ilişkiyi daima canlı tutmak. Öğrenci davranışlarına karşı, her zaman, cezadan çok ödüllendirmeye yer vermek. Saygı, sevgi ve hoşgörü temel felsefemizdir. Öğrencilerimizin topluma ışık tutmasını sağlamak.
Misyon
MİSYONUMUZ Çağdaş bilgi teknolojisiyle desteklenmiş, geleceğin planlamasını göz ardı etmeyen, araştırmacı, bilgiye ve üretime dönük, kendini ve çevresini geliştirmeyi amaç edinmiş, ulus olarak daha güzele ve kaliteye götürecek değerlere sahip öğrenciler yetiştirmek
Başarılar
0
Öğretmen :21
Öğrenci :243
Derslik :32
Atölye-İşlik :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1620
Öğretim Şekli :TEKLİ (TAMGÜN)
Saatler
08:00 - 17:00
Isınma
DOĞALGAZ-KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz Altındağ İlçesi Solfasol semtinde olup, Esenboğa Havaalanı yolu üzerindedir. Pursaklar, Çubuk, Akyurt ve havaalanı istikametine giden araçlarla ulaşımı mümkündür.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuzun yerleşim yeri Solfasol köyünün harman yeri olarak bilinen bahçelik alan içerisindedir. Bu bölge, 1960´lı yıllarda köyden kente iş bulmak için gelen insanlarca gecekondu olarak yaptıkları evlerden oluşmuştur. Daha sonraları çevre genişleyerek Yeşilöz, Köprübaşı, Karakum, Bağlariçi ve Dereboyu mahalleleri oluşmuştur. Bu gecekondularının çoğu tapuludur. Hazine arazisine kurulan gecekonduların tapusu yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 6 km. İl merkezine 8 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Projesi yürütülmektedir.
Yazdır